Arvot ja toimintafilosofiamme Yhteystiedot Palaute
 
Autoleasing palvelut:
Yksityisille
Yrityksille
scandiarent
Lyhytaikaiset vuokraukset:
Vuokraukset suomeen >
Vuokraukset ulkomaille >
Kalustohaku:
Voit hakea laajasta mallistostamme sopivaa ajoneuvoa ja jättää tarjouspyynnön.
Siirry kalustohakuun >

Tarjouspyynnön voi jättää myös toiveiden pohjalta ja etsimme teille ehtojanne vastaavan mallin. Tarjouspyynnöt >
Se suomalainen
Autoleasingyhtiö!
 
Yrityksille
 

Scredo Oy / Scandia Autoleasing soveltuu hyvin suurille yrityksille, mutta erityisen hyvin myös pienille- ja keskisuurille yrityksille

Scandia huoltoleasing vähentää riskejä autoratkaisuista, koska Scandia Autoleasing omistaa itse autot eikä myy, kuten useimmat leasingyhtiöit sopimuksia rahoitusyhtiölle. Näin vältyt siltä, että sopimusten muutoksissa neuvotteluosapuoli olisikin taho, josta et sopimusta tehdessäsi ole tiennyt mitään. Scandia Autoleasing kantaa riskin ajoneuvon jäännösarvoista ja useamman leasingauton keskittämissopimus antaa vieläkin edullisemmat hinnat ja täydelliset autopalvelut ja autokaluston vaihdot sopivampaan, aina tarpeen mukaan. Keskitä kaikki autohankinnat Scandia Autoleasingille, saat rahanarvoisia lisäetuja. 

Scandia rahoitusleasing soveltuu myös yrityksille, kun esim. käyttäjä haluaa lunastaa leasingauton omakseen kauden jälkeen. Kaikkiin Scandia Autoleasing tuotteisiin saa pyydettäessä lunastustarjouksen. Voit myös osallistua leaasingkauden lopussa auton myymiseen ja hankkimalla autosta ostotarjouksen, ja jos se ylittää leasingyhtiön kirjanpitoarvon, sinulla on mahdollisuus saada myyntipalkkiona erotuksen.

Yrityssopimukset
Hae / tutustu kalustoomme

Scandia leasing  - autoleasingin ydinosaamista

Autoilu, polttoainetalous ja kaikki auton käyttöön liittyvät investoinnit ovat Suomessa erittäin riskipitoisia, korkeasti verotettuja ja huonosti arvonsa säilyttäviä kohteita. Sijoitettu pääoma  tuottaa jokseenkin poikkeuksetta parhaiten oman yrityksen vahvimmilla osaamisalueilla ja kun resurssit on investoitu tuotantoon, henkilöstöön tai toimitilojen parantamiseen. Anna ammattilaisten hoitaa koko autohallinta ja siihen liittyvät rutiinit ja keskity ydinosaamiseesi - niin mekin teemme Scandia Autoleasingissä.

Seurannan helppous

Liisaamme navigaattorien lisäksi myös GPS pohjaisia sateliitti seuranta- ja paikannuslaitteita, jotka rekisteröivät ja tuottavat sinulle, työnantajalle ja verottajalle ajoneuvon työ- ja yksityiskäytön  näyttöä ja yksilöintiä helpottavaa aineistoa jonka data on erittäin helposti käsiteltävässä muodossa.

Vakuutukset

Voit liittää Scandia leasingsopimukseen myös vakuutukset ja ajoneuvon käyttömaksut. Budjetointi helpottuu ja tiedät jo etukäteen kaikki kustannukset. Scandia Autoleasingissä et maksa arvonlisäveroa vakuutusmaksuista etkä ajoneuvoverosta.

Maanlaajuinen Scandia verkosto

Scandia Autoleasing on toiminut asiakaslähtöisesti autoleasingin erikoisliikkeenä jo 50 vuotta. Emme ole markkinajohtaja, emmekä pyrikään suuriin massoihin, sillä haluamme palvelukonseptin olevan asiakkaiden tarpeisiin täysin perustuvaa, jolloin palvelua sekä sopimusten räätälöintiä soveltataan yksilöllisesti, jokaisen erityisolosuhteet huomioiden. 

Ajokilometrien arviointi

Leasingin perusvuokraan sisällytetään haluttu ajokilometrimäärä, joten sinun kannattaa suunnitella ja laskea ajomäärän todennäköinen tarve. Leasingsopimuksen voimassaoloaika voi olla 1–72 kuukautta ja yhteen sopimukseen voi sisältyä useita auton vaihtoja tai jopa optio käyttää aina sopivinta autokalustoa.

Uusi vai vähänkäytetty Scandia Leasing auto

Vähänkäytetyn auton kuukausikustannus huoltoleasingissäkin on aivan ajamattomaan autoon verrattuna edullisempi. Tämä johtuu auton pienemmästä pääomasta (=kirjanpitoarvosta) sekä siitä, että auto on jo valmiiksi hankittu Scandian omistukseen. Auton rekisteröinnin jälkeen Scandia tekee autosta koko ensimmäisen vuoden poistot ja autosta tulee käytetty auto. Auto käyttöarvo ei auton rekisteröinnistä huonone, ja kk-hinta kuitenkin alenee puhumattakaan niistä vaikeuksista, joilta vältyt kun auton tehdastilaus kestään muuten 2-3 kuukautta. 

ERI LEASINMUODOT

1. Huoltoleasing (=Pitkäaikainen vuokraus)

Huoltoleasingissä asiakas ostaa sopimusajaksi auton huolettoman käyttöoikauden. Tällöin leasingyhtiö kustantaa auton korjaukset, keliä vastaavan auton käyttäjän haluaman rengantuksen ja huollot. Myös vakuutukset ja ajoneuvoverot (=käyttömaksut) voidaan liittää Scandia Leasing sopimuksen kk-hintaan. Asiakkaan kannattaa arvioida tarkasti tarvitsemansa keskimääräinen ajokilometrimäärä esimerkiksi kuukaudessa. Jos ajoa tuleevälillä suunniteltua enemmän, ajomäärä lasketaan koko sopimusajalta, jolloin ajomäärältään hiljaisemmat kaudet tasoittavat lisäkilometrejä. Jos taas ajomäärä tuntuu jatkuvasti olevan suurempi kuin sopimukseen sisältyy, kannattaa sopimusta "rukata" isommalle km-määrälle. Se onnistuu helposti jos leasingyhtiöllä on kaikki asiapaperit, joihin muutos tehdään. Jos sopimus on myyty rahoitusyhtiölle (niinkuin useimmat autoliikkeet tekevät) kaikki alkuperäiseen sopimukseen halutus tarkennukset ja muutokset saattavat tuottaa vaikeuksia. Automyyjien vaihtuvuus on suurta, eikä asiakas voi tietää onko hänen kanssaan asioinut automyyjä myöhemmin enää samassa autoliikkeessä.

2. Rahoitusleasing (=Auton osto, joka sisältää vain rahoituksen)

Rahoitusleasingissä asiakas ostaa auton, käyttäen tarjottua rahoitusta. Tässä on yleensä se varjopuoli, että myyjäliike myy myös sopimuspaperit rahoittajalle, jolloin kuvioon tulee uusi toimija ja asiakas joutuukin asioimaan jatkossa kolmannen tahon kanssa koska maksat suoritetaan rahoitusyhtiölle. Huollot ja korjaukset eivät kuulu rahoitusleasingin kuukausimaksuun sillä ne asiakaa maksaa itse. Tästä syystä rahoitusleasingissä ei oikeastaan kovin paljon ole väliä paljonko tulee kilometrejä. Kilometrikertumä vaikuttaa kuitenkin arvioituun auton jäännösarvoon, joka tarkoittaa auton oletettua realiarvoa sillä hetkellä kun leasingsopimus on päättymässä. Jos asiakas on huollattanut autoa hyvin kaikki hyöty siitä koituu itselle. 

 
Copyright © Scandia Leasing, 2009 - 2022
Suunnittelu : Tujaus Oy